KORKEUSRAJOITUKSET GOOGLEN KARTALLE

Korkeusrajoitukset löytyvät myös Tietorahdin kartta sovelluksesta

Löydät sovelluksen Googlen Play kaupasta ja Applen App Storesta.

Korkeusrajoitukset on myös saatavilla kokoajan näkymään Googlen kartoille puhelimeen, mutta suosittelemme yllä olevia mobiilisovelluksia paljon parempien ominaisuuksien ansiosta . Tarvitaan vain sähköpostiosoite, jolla Googlen karttoja käytetään. Eli helposta hommasta on kyse. TUNNUKSET TILATAAN OIKEASTA ALAKULMASTA CHAT-nappulasta.

Mitä kaikkea saan kartalle?

UUTTA: Nyt myös koronan vaikutukset saataville samalla kartalle!

Samaan karttaan tulee myös taukopaikat palveluineen, Nesteen, Teboilin ja St1/Shell:n raskaan kaluston tankkauspisteet, AdBluet sekä muuta mielenkiintoista tietoa. Voit piilottaa turhat tiedot kartalta painamalla rastia valikosta näytä kartan tiedot (tarkat ohjeet tulee myöhemmin).

Missä mennään juuri nyt?

Digiroad aineistossa on havaittu paljon poikkeamia. Tämän vuoksi aineistoon ei täysin voi luottaa. Tietorahti pyrkii korjaamaan merkintöjä kuljettajien avulla. Merkintöjä voidaan muuttaa jos paikan päältä saadaan selvä kuva painorajoituksesta ja maisemasta, jotta voidaan varmistaa paikan oikeellisuus.

Ylikorkeat?

Ylikorkeita on merkitty kaupunkikohtaisesti todella vaihtelevasti, joten yli 4,4m korkeuksiin ei pysty vielä luottamaan!! Tarkoitus olisi tuoda myös nämä tiedot jossain vaiheessa saataville.

Miten saa toimimaan?

Kun sähköposti, jolla Googlen karttojan käytetään on toimitettu Tietorahdille ja kartta jaettu, niin kartta pitää ensimmäisen kerran avata sähköpostista, jolla käytät Googlen karttoja. Täällä tarkemmat ohjeet!

Mitä maksaa?

Tuote on käyttäjille ILMAINEN.

Kuinka kauan voin käyttää karttoja ilmaiseksi?

Koska kyseessä on Googlen palvelu, Tietorahti ei voi olla vastuussa palvelun jatkuvuudesta. Palvelu on siis toistaiseksi käytössänne.

Miten tilaan?

Oikeassa alakulmassa olevasta CHAT- työkalusta pystyt tilaamaan tuotteen itsellesi

Mistä palvelun tiedot ovat peräisin?

Kyseiset tiedot ovat peräisin Digiroad aineistosta ja jatkossa tullaan lisäämään myös ammattikuljettajien omia havaintoja. Digiroad aineistossa on VAIN 4,4m ja alle korkeusrajoitukset yleisiltä teiltä. Yli 4,4m ja yksityisteiden tietoja on todella vaihtelevasti eri kunnista, joten olkaa varovaisia. Jokaisesta virheen ilmoittamisesta hyötyy yli 1600 kuljettajaa.

Tietojen luotettavuus?

Vaikka tiedot ovatkin virallisesta lähteestä, niin kannataa huomioida, että KARTASSA VOI OLLA VÄÄRIÄ TIETOJA (MITTOJA) MEISTÄ JOHTUMATTOMISTA SYISTÄ, eli Tietorahti ei voi olla vastuussa kartan virheistä. Karttavirheet tulisi ilmoittaa mahdollisimman pian, jotta tiedot voidaan korjata kaikille näkyviksi. Ilmoitathan kartan korjauksista täällä, jotta tiedot voidaan päivittää kaikkiin aineistoihin: http://blog.tietorahti.fi/loysitko-virheen-kartalta/

Mitä tulossa tulevaisuudessa?

Tämä on käyttäjistä kiinni ja tulemmekin kysymään käyttäjiltä toiveita, joiden mukaan uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön.

Voiko sijainnit saada myös muihin karttaohjelmiin?

Kuljetusalalta löytyy paljon suoritealakohtaisia karttaohjelmia. Kysynnän mukaan tullaan tuomaan nämä myös muihinkin karttaohjelmiin.

Voiko kartta-aineistoja muokata yrityskohtaisiksi?

Kartta-aineistoja voidaan muokata yrityskohtaisiksi, jolloin kartalle saa juuri omaa yritystä kiinnostavaa dataa, Ota yhteyttä kysyäksesi lisää: janne.lausvaara@tietorahti.fi.