Kartat

Tässä muutamia esimerkkjä erilaisista kartoista joita Tietorahti on luonut kuljetusalalle lueteltuna uusimmasta vanhimpaan.

Tietorahdin kartta -mobiilisovellus julkaistiin virallisesti 27.4.2020 Android sovelluksille ja myöhemmin iOS laitteille. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana sovellus on saanut yli 4500 käyttäjää, joten tarpeeseen tuli. Vuoden 2021 käyttäjätavoite on 10000 käyttäjää. Karttaa kehitetään jatkuvasti helpottamaan kuljettajien, ajojärjestelijöiden ja kuljetusyrittäjien arkea. Ottakaa yhteyttä, jos haluatte oman yrityksenne tai muuta teidän dataa kartalle. Kartan datoja voidaan tuoda rajapinnan kautta myös muiden karttaohjelmiin, joten olethan yhteydessä jos kartta kiinnostaa. Alla olevista linkeistä sovelluskauppaan lataamaan.

Koronakartta luotiin kuljettajien avuksi kertomaan mistä löytyy erilaisia paikkoja jotka ovat avoinna, sulkeneet ovensa tai rajoittaneet aukioloaikoja. Tietoja päivitetään taukopaikkojen ja kuljettajien ilmoituksista. Kuljettajat voivat lisätä myös omia toimistoja tai asuntoja taukopaikoiksi. Lisäksi taukopaikkoja seurataan myös Tietorahdin toimesta aktiivisesti ja automatisoidusti. Karttaan voi tutustua tarkemmin täällä!

2018 kuljettajille luotiin korkeusrajoituskartta, josta on tullut todella runsaasti positiivista palautetta. Karttaan on vuosien saatossa lisätty erilaista tietoa, kuten taukopaikat, tankkauspisteet, painorajoitukset, korjaamot, jne. Karttaa käyttää tänä päivänä yli 1700 kuljettajaa!