Tässä muutamia esimerkkjä erilaisista kartoista joita Tietorahti on luonut kuljetusalalle lueteltuna uusimmasta vanhimpaan.

Tietorahdin kartta julkaistiin Android laitteille 21.4.2020. Vaikka sovellus on vasta testivaiheessa, se on saanut positiivisen vastaanoton kuljettajilta. Karttaa kehitetään jatkuvasti helpottamaan kuljettajien, ajojärjestelijöiden ja kuljetusyrittäjien arkea. Kerromme mielellämme lisää samanlaisten karttojen käyttämisestä myös muilla koneilla ja laitteilla. Sovellus löytyy Googlen play kaupasta ja pääsette sinne alla olevasta painikkeesta:

Get it on Google Play

 

Koronakartta luotiin kuljettajien avuksi kertomaan mistä löytyy erilaisia paikkoja jotka ovat avoinna, sulkeneet ovensa tai rajoittaneet aukioloaikoja. Tietoja päivitetään taukopaikkojen ja kuljettajien ilmoituksista. Kuljettajat voivat lisätä myös omia toimistoja tai asuntoja taukopaikoiksi. Lisäksi taukopaikkoja seurataan myös Tietorahdin toimesta aktiivisesti ja automatisoidusti. Karttaan voi tutustua tarkemmin täällä!

 

 

2018 kuljettajille luotiin korkeusrajoituskartta, josta on tullut todella runsaasti positiivista palautetta. Karttaan on vuosien saatossa lisätty erilaista tietoa, kuten taukopaikat, tankkauspisteet, painorajoitukset, korjaamot, jne. Karttaa käyttää tänä päivänä yli 1700 kuljettajaa!