Yrittäjä

Logistiikka ja tietotekniikka ovat mun juttuja.

Matkani tähän asti

Siirryin logistiikan pariin vuonna 2005. Hain rauhanturvakomennuksen jälkeen töihin paikalliseen kuljetusliikkeeseen. Viihdyin työssäni hyvin ja vastuuta tuli jatkuvasti lisää. Pääsin vierestä seuraamaan kuinka ennen puhelinluetteloiden karttasivuilla tehty navigointi vaihtui älypuhelimeen ja paperiset ajolistat puolestaan kämmentietokoneisiin.

Innostuin tietotekniikasta toden teolla ja halusin edetä urallani. Tästä syystä suoritin tekniikan erikoisammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuskoulutuksena vuonna 2010. Vuonna 2012 hain koulupenkille ja pääsinkin opiskelemaan Turun ammattikorkeakouluun liiketoiminnan logistiikkaa.

Kahden ja puolen vuoden jälkeen siirryin melkein valmistuneena logistiikka-alan ohjelmistoyritykseen töihin. Kesällä 2015 valmistuin tradenomiksi puoli vuotta etuajassa. Vuosi 2016 oli jälleen muutosten aikaa kun päätin lähteä yrittäjäksi. Kukapa ei haaveile siitä, että voisi yhdistää harrastuksen ja työn.

Logistiikka ja tietotekniikka ovat mun juttuja.

Tietorahdin perustaja,
Janne Lausvaara

Yrittäjän vahvuudet

Kokemus

Kuljetus- ja ohjelmistoalan työkokemusta vuosien ajalta.

Koulutus

Kaksi logistiikka-alan tutkintoa, eikä tiedonnälkä ole vieläkään laantunut.

Innovointi

Halu ja kyky innovoida uusia ratkaisuja vie minua ja asiakkaitani eteenpäin.

Tekniikka

Käyttökokemusta monista eri logistiikan ohjelmistoista ja laitteista. Lisäksi etsin jatkuvasti asiakkailleni uusia ratkaisuja.

Verkostot

Asiakkaani saavat käyttöönsä vahvan ja laajan verkostoni.

Persoona

Asiakkaat ovat aina keskiössä. Asiat käydään läpi selkokielellä, eikä tyhmiä kysymyksiä ole.

REFERENSSEJÄ