Liuttu Logistiikka Oy

Liuttu Logistiikka Oy on vahvan suomalaisen perheyritystaustan omaava täyden palvelun logistiikkatalo, jonka historia ulottuu 1960-luvulle. Yritys luo asiakkaille uusia lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja.

Kuljetusliike J&T Pajunen Oy

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa kaiken kattavat kuljetuspalvelut Naantalin ja Turun sekä lähikuntien alueilla. Pitkien perinteiden kuljetusliike, joka on toiminut alalla jo yli 50 vuoden ajan.

Kuljetusliike R&M Laine Oy

Kuljetusliike R & M Laine Oy on Turun seudulla toimiva kuljetusliike, joka tarjoaa asiakkaille monipuoliset kuljetus- ja nostopalvelut.

Kuljetusliike Isto Virtanen Oy

Kuljetusliike Isto Virtanen Oy tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut Varsinais-Suomen alueella. Yritys on palvellut asiakkaita vankalla ammattitaidolla jo yli 25 vuoden ajan.

L&T Kimppanouto

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi.

Hemmon Kuljetus Oy

Hemmon Kuljetus on Hemmo Laaksosen vuonna 1981 perustama turkulainen perheyritys. Kuljetusliike hoitaa ajot yli 30 vuoden kokemuksella. Yritys palvelee Turun seudulla kaikkia kohderyhmiä, niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkista sektoriakin.

Kuljetus Jesse Rantanen

Kuljetus Jesse Rantanen on vuonna 2010 perustettu kuljetusalan palveluita tarjoava yritys Piikkiöstä. Kuljetusliike palvelee asiakkaitaan pääasiallisesti Turussa ja sen ympäristökunnissa.

Wake Fishing Ltd

Wake Fishing Oy on kalastusvälineiden valmistukseen, maahantuontiin ja niiden jakeluun erikoistunut suomalainen yritys. Yrityksen Suomessa toimiva verkkokauppa palvelee yksityisiä asiakkaita ja tukkukauppa kalastusvälineiden jälleenmyyjiä.   www.wake.fi